Uw Afspraak

Maken van een afspraak

Het maken van een afspraak kan via telefoon, via Whatsapp, via de mail of via het contactformulier. I.v.m. Corona is het momenteel niet raadzaam om langs te komen om een afspraak te maken. 

laptop

Eerste afspraak

Wat kan u verwachten bij een eerste afspraak? Op de eerste afspraak zullen wij eerst wat administratieve handelingen moeten uitvoeren Zoals het invoeren of controleren van u persoonsgegevens. Vervolgens vindt er een intake plaats. De intake bestaat uit een vraaggesprek en een onderzoek. Indien er dan nog tijd over is zullen wij nog een korte behandeling uitvoeren dan wel wat adviezen of huisoefeningen geven.

Meenemen naar de afspraak

Voor een eerste afspraak dient u het volgende mee te nemen:

>  een handdoek

>  een identiteitsbewijs

>  uw verzekeringspasje

>  uw verwijzing ( indien van toepassing)

Klok

Tijdstip/wachtlijst

In overleg met u wordt er een geschikt tijdstip gekozen. Wij werken zonder wachtlijst en proberen u z.s.m. in te plannen.

Plaats van behandeling

De behandeling zal over het algemeen plaats vinden in de praktijk maar het is ook mogelijk om aan huis behandeld te worden of in een verzorgingshuis. Bij sommige zorgverzekeraars is dan echter wel een verwijzing van de huisarts of specialist noodzakelijk.

Fysio 4 Bottelroosstraat

Bereikbaarheid

De praktijk is goed bereikbaar met de auto. U kunt uw auto gratis parkeren op de parkeerplaats voor het gebouw of betaald in de wijk. Verder is de praktijk goed bereikbaar via de bus.Â